Zo ziet het kerstpakket van 2021 er uit voor Tilburgers

Worden er speciale kerstpakketten gemaakt voor Tilburgers? Voorlopig is dat nog niet zo ver. Maar er zijn ook voor kerstpakketten wel trends te onderkennen en dat geldt zeker voor 2021. Het seizoen voor de kerstpakketten begint namelijk al in de lente. Op dat moment worden bij de makers van kerstpakketten al de eerste keuzes gemaakt. Het is immers onmogelijk om die miljoenen pakketten allemaal in december te vullen.

Wat er in 2021 in de pakketten zal zitten, is in de zomer al wel bekend. Op basis van die trends worden de kerstpakketten in de folders en op de websites vermeld. De eerste gaan dan al begin november de deur uit. Bij bestelling van een kerstpakket geldt altijd: op is op. Waarop heb je de grootste kans in Tilburg in 2021?

1. Landenpakket

Een kerstpakket zorgt altijd voor plezier in huis en als het een beetje exotisch is, wordt de verrassing nog groter. Dit jaar zijn de pakketten niet alleen samengesteld op basis van de standaard vakantielanden als Frankrijk, Spanje of Italië. Het zou ook zomaar een pakket met producten uit Groot-Brittannië of Duitsland kunnen zijn. Daarmee maken we je vast al nieuwsgierig.

2. Overvloed

Een dergelijk pakket kan XXL heten of zelfs 1,5 meter lang zijn dit jaar. Het gaat er daarbij uiteraard om dat er een groot aantal artikelen in zit die door iedereen worden gewaardeerd. De oh en ah’s zullen dan ook niet van de lucht zijn als de stroom van producten maar blijft aanhouden. Het is voor de samenstellers natuurlijk ook een kunst om juist die artikelen te kiezen die ook echt zullen worden gebruikt in een huishouden. Lekkere dingen dus.

3. Bierpakket

Het heeft een tijdje geduurd voor het bierpakket als een volwaardig kerstpakket werd gezien. Maar als de gever de ontvanger goed genoeg kent, is een dergelijk pakket echt mogelijk. Tenslotte zijn het vandaag de dag echt niet meer alleen de mannen die een exotisch biertje wel eens willen proeven. Een setje mooie bierglazen erbij en je kan een eigen high bier organiseren. Als jouw pakket in Tilburg erg zwaar is dit jaar zou dit zomaar kunnen.

4. Het kleurpakket

De trendkleuren voor kerst 2021 zijn zwart of goud. Maar uiteraard is rood en groen ook altijd mogelijk in dit seizoen. Het is voor de samenstellers van het pakket altijd een hele klus om alleen artikelen te vinden in de juiste verpakking en die echt in een kerstpakket horen. Het geeft altijd wel een prachtige foto zodra alles wordt uitgestald.

5. Het eigenkeuze-pakket

Uiteraard verschillen de smaken en tegenwoordig mogen de ontvangers van een kerstpakket vaak zelf kiezen uit een catalogus tot een bepaald bedrag. Dit heeft het voordeel dat alleen producten worden besteld die ook echt gewenst worden. Tegenover dat voordeel staat het nadeel dat het verrassingseffect een beetje ontbreekt en dat vormt toch een van de redenen dat traditionele kerstpakketten zo populair zijn. Veel plezier met jouw pakket!