Weer een pareltje rijker: Opening van de Jumbo Foodmarkt.

Tilburg heeft er met recht weer een pareltje bij. Woensdag 21 november opende de Jumbo Food Markt officieel haar deuren bij Stappegoor. Bekende Tilburger Timo Roosen verklaarde samen met de filiaal manager om 09:00 dat de Foodmarkt officieel voor geopend waarna de eerste klanten naar binnen konden.

De winkel beslaat zo’n 3000 vierkante meter en heeft een assortiment van ruim 20.000 producten. De Food Markt lijkt heel erg op de meeste Jumbo filialen die we kennen maar is veel groter en veel uitgebreider. De Foodmarkt is een combinatie van een Jumbo supermarkt en een La Place waar 165 zitplaatsen beschikbaar zijn. De Jumbo Foodmarkt is de zesde van zijn soort in Nederland en is met recht momenteel de grootste supermarkt in de regio Tilburg.  In de Jumbo Foodmarkt zit niet enkel een La Place, je kunt er ter plekke handgemaakte sushi rolls, vers gebakken fish ’n chips, geroosterde oerhammetjes en gezonde salades eten.

De Jumbo Foodmarkt is gelegen aan Stappegoorweg 175 in Tilburg, vlak naast de A58. Je kunt parkeren in de Jumbo Parkeergarage onder de winkel en ook met het openbaar vervoer is het pand prima te bereiken. De Foodmarkt is geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 08:00 en 22:00. Op zondag kun je van 09:00 tot 20:00 terecht.