Waarom kantoorruimte huren in Tilburg interessant is voor jouw bedrijf!

Een kantoorruimte huren in Tilburg kent vele voordelen. De schakel tussen alle steden in Noord-Brabant is Tilburg. Dit komt voornamelijk door de centrale ligging van de stad. Verder vind je in deze stad een mix tussen traditionele en moderne architectuur, waardoor het veel mensen aanspreekt. Daarnaast heeft Tilburg nog veel meer te bieden. In dit artikel lees je de voordelen van het vestigen van jouw bedrijf in Tilburg!

Een perfecte bereikbaarheid

Wanneer je kantoorruimte huurt in Tilburg ben je verzekert van een goede locatie. Met het openbaar vervoer kun je de stad goed bereiken, maar ook met de auto is dit het geval. Vanaf Tilburg ben je met de auto in ongeveer een half uur naar zowel Breda, ‘s-Hertogenbosch als Eindhoven. Ook binnen het centrum kun je met zowel het openbaar vervoer als de auto makkelijk van A naar B komen.

De vele bedrijventerreinen

In Tilburg zijn diverse bedrijventerreinen te vinden met allen veel kantoorruimte. In totaal is er 1100 bruto hectare aan bedrijventerrein te vinden in Tilburg. Daarmee is de stad dan ook de koploper in het aantal hectare bedrijventerreinen van de grote steden in Brabant. Als je kantoorruimte huurt op één van de bedrijventerreinen kun je jouw bedrijf situeren tussen vele andere interessante ondernemingen.

Het centrum van Tilburg

Naast de bedrijventerreinen is het natuurlijk ook mogelijk om kantoorruimte te huren in het centrum van Tilburg. Zo kun je bijvoorbeeld jouw bedrijf gaan vestigen in één van de karakteristieke panden in Tilburg. Een karakteristiek kantoorpand zorgt voor een statige uitstraling. Het huren van kantoorruimte in het centrum van Tilburg zorgt ervoor dat restaurants en winkels in de directe omgeving te vinden zijn. Een ideale uitvalsbasis voor zakenlunches of zakelijke diners.

De huurprijzen

Vind je het belangrijk om je bedrijf te vestigen in een levendige omgeving, maar wil je liever niet de hoofdprijs betalen? Dan is een stad als Tilburg een geschikt alternatief voor steden in de Randstad als Amsterdam en Rotterdam. In Tilburg profiteer je wel van een goede bereikbaarheid, maar ben je een stuk voordeliger uit!

Over de grens

Als jouw onderneming ook werkzaam is in België, dan is kantoorruimte huren in Tilburg een groot voordeel. Je kunt zaken doen met partijen uit zowel Nederland als België. De stad Antwerpen ligt slechts op 1 uur rijden van Tilburg. Andere steden, waaronder Brussel, Hasselt en Leuven zijn allen in 1,5 uur te bereiken. Op deze manier ben je in de mogelijkheid om snel te schakelen tussen Nederland en België.

Ben jij al overtuigd dat Tilburg de perfecte stad is om kantoorruimte te huren?

Als je na het lezen van dit artikel overtuigd bent van de voordelen van een kantoorruimte huren in Tilburg, raden wij je aan om eens de mogelijkheden online te bekijken. Een rondleiding kan gratis gepland worden. Zo vind jij een kantoorruimte dat perfect past bij jouw onderneming! Waar ga jij kantoorruimte huren in Tilburg?