Waar huur je de beste opslagruimte in Tilburg?

Heb jij dat ook dat je ruimte tekortkomt voor je spullen. Natuurlijk moet je soms afscheid nemen van zaken, maar je kan natuurlijk ook opslagruimte gaan zoeken in Tilburg. Behalve vanwege ruimtegebrek kan je ook gedurende een kortere periode even over goede opslagruimte moeten kunnen beschikken, denk maar eens aan een verbouwing of een verhuizing of wellicht zelfs een lange reis die je gaat maken.

In dat geval moet je niet de fout maken om spullen te gaan opslaan in een ruimte die daar niet geschikt voor is. Vooral natuurlijke materialen zoals wol, katoen en dergelijke stoffen maar ook hout kunnen er snel worden aangetast door schimmels, insecten en bacteriën als het klimaat in een ruimte niet goed is. Vocht en onvoldoende regeling van temperatuur zijn vaak de reden dat opslag leidt tot verlies van kostbare spullen. Een garage, schuur zolder of een kelder zijn vaak volkomen ongeschikt voor opslag van huisraad, kleding en dergelijke.

Opslagruimte in Tilburg

De beste opslagruimte in Tilburg vind je bij Shurgard, en er zijn diverse redenen om juist voor deze locatie te kiezen.

1. Vlak bij het centrum

Het pand waarin de opslag kan plaatsvinden ligt aan de Ringbaan Oost 114. Deze locatie is goed bereikbaar vanaf zowel het centrum van Tilburg als vanuit de andere wijken. Er is voldoende parkeerruimte voor zowel vrachtauto’s als personenauto’s. De laadzone is overdekt zodat het geen probleem is om je spullen te laden of te lossen bij slecht weer. Als je een aanhangwagen nodig hebt, kan je die ook bij het bedrijf huren.

2. De kwaliteit van de opslagruimte

Shurgard in Tilburg biedt je opslagruimtes te huur aan in diverse volumes zodat je altijd een ruimte kan kiezen die past bij de spullen die jij wil opslaan. De ruimtes worden schoon en droog opgeleverd. Er is voldoende ventilatie en verwarming zodat ook natuurlijke materialen hier ook gedurende een langere periode in de opslag goed bewaard blijven.

3. Veiligheid

Het pand van Shurgard is duidelijk goed beveiligd en dat is een prettig gevoel vanwege je kostbare spulletjes maar ook als je een bezoek brengt aan de opslag. Er is 24/7 camerabewaking. Je krijgt een persoonlijke code voor toegang en het pand is 7 dagen per week open van 06.00 tot 23.00 uur. Gedurende die periode is er ook personeel aanwezig.

4. De service

Ook als het druk is, kan je rekenen op vriendelijkheid van de medewerkers. Het is duidelijk dat Shurgard bij de training van het personeel er de nadruk op legt dat de klant koning is. Dat blijkt ook uit de mogelijkheden die het bedrijf verder biedt: online reserveren is mogelijk, er is een tool waarmee je ook online eenvoudig kan betekenen welke ruimte het meest geschikt is voor jou. Verder vind je op de site een grote hoeveelheid nuttige informatie die echt van pas komt als je besluit hier spullen te gaan opslaan. Een mooi alternatief als jij ook (tijdelijk) ruimte tekortkomt.