Voor ondernemers; de nieuwste vergaderruimtes in Tilburg!

Ondernemer in Tilburg? Dan zal je vast en zeker af en toe een vergadering hebben. Het is niet altijd makkelijk om een vergaderruimte te vinden die past bij jouw business. Gelukkig zijn er een aantal mooie nieuwe vergaderruimtes bij gekomen die zeker de moeite waard zijn.

1. Seats 2 meet Tilburg Spoorzone

Een vergaderlocatie waarbij je alles onder een dak vindt? Dan kun je terecht bij Seats 2 meet. Dit is een vergaderruimte Tilburg waar je ook op catering kunt rekenen. Een verzorgde lunch tijdens je vergadering is dus gegarandeerd. De vergaderlocatie is gemakkelijk bereikbaar en bovendien een echte eye-catcher. In het midden vind je bijvoorbeeld de bijzondere Glazen Zaal, die bij uitstek geschikt is voor een grote vergadering, een symposium of zelfs voor een concert.

2. EVE Tilburg

Ook in de Tilburgse Spoorzone vind je de Polygonale Loods. In dit gebouw is EVE gevestigd. Het monumentale pand is erg inspirerend, maar er is meer. EVE staat namelijk voor Eten Voor Eten. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan het World Food Programme, dat als doel heeft om elk jaar minimaal 100.000 maaltijden te doneren. Het ligt vlakbij het Centraal Station en is eenvoudig te bereiken. Ideaal voor congressen, meetings en vergaderingen.

3. Meet@BosRijck

Weliswaar is Meet@BosRijck niet in Tilburg gevestigd, maar het ligt er wel vlakbij, namelijk in Moergestel. Ideaal wanneer je een rustgevende omgeving nodig hebt voor je vergaderingen. De omgeving is hier namelijk mooi groen en natuurlijk. Het is perfect voor een vergadering in stijl. Hier kun je niet alleen geconcentreerd vergaderen, maar heb je ook volop de ruimte om even de tijd te nemen voor een wandeling door de tuin of in het bos vlakbij. Echt inspirerend!

4. Hilvaria Studio’s Conferentie en Kunst

Hilvaria Studio’s is gelegen in Hilvarenbeek middenin de rustige natuur. Het is perfect om in een informele sfeer de dag te beginnen en om zo met frisse moed aan een nieuwe vergadering te beginnen. Catering is op locatie beschikbaar. Er zijn zelfs speciale vergaderarrangementen waarbij je meteen voor een totaalpakket kunt kiezen. Bewonder de mooie collectie of geniet bij de open haard of in de tuin, terwijl je intussen nadenkt over die nieuwe marketingstrategie.

5. Roots

Op zoek naar een kleinschalige vergaderlocatie in een rustige omgeving? Dan is Roots in Haaren wellicht precies wat je zoekt. Deze locatie is namelijk helemaal gericht op kleinere groepen. Je vindt hem precies tussen Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Dat is handig wanneer de deelnemers vanuit meerdere plaatsen in de omgeving komen. Bovendien is er een duidelijk LED-scherm beschikbaar om het onderwerp van de vergadering te verduidelijken.

Deze nieuwe vergaderlocaties in en rond Tilburg zijn ideaal voor ondernemers die regelmatig samenkomen voor meetings. Welke locatie spreekt jou het meest aan?