Seats2meet opent deuren in spoorzone in Tilburg!

Als je op zoek bent naar vergaderruimte in Tilburg is Seats2meet zeker een goede optie. Deze vergaderlocatie ligt centraal in Tilburg. Als je gasten per trein komen, is het vanaf het station Tilburg Centraal niet meer dan 3 minuten lopen vanaf de achterkant oftewel de noordzijde. De LocHal is een dusdanig opvallend gebouw dat het meteen in het zicht komt. Parkeren kan op de Burgemeester Brokxlaan. Ruimte is in het algemeen redelijk goed beschikbaar, maar let wel op dat dit betaald parkeren is. De LocHal ligt aan de Burgermeester Brokxlaan 1000.

Unieke vergaderruimte in Tilburg

De LocHal is een bijzondere ruimte waardoor jouw vergadering, evenement of workshop extra cachet krijgt. Deze vergaderlocatie onderscheidt zich van andere ruimtes door zich volledig te richten op typisch Tilburgse thema’s. Zo vind je de Tilburgse industrie terug in linnen uit het Textielmuseum, vilt van wol en de luxe van zijde. De muren van de cultuurzaal zijn gemaakt van terracotta van de flessen van Schrobbelèr. Hier herken je de klei van de kruiken en de typisch kurkkleur van de afsluitdoppen.

Wie in Tilburg aan entertainment denkt, kan niet om de kermis heen. In deze ruimte is dan ook volop gebruik gemaakt van zachte en harde plastic zoals jou die bekend voorkomen van de tentdoeken bij de attracties. Kunst is Tilburg wordt vertegenwoordigd door het witte beton van de fontein van Beljon, de obelisk van koning Willem II, messing van de trombones van Kessels en geroeste producten uit de Maawmuur.

Een echte eyecatcher

In totaal heeft Seats2meet 16 unieke zalen te huur, waarvan er beslist ook één geschikt is voor uw vergadering. In het midden van het gebouw ligt de grote trots van Seats2meet: de Glazen Zaal. Dit is echt een unieke ruimte voor een bijzondere vergadering, symposium of concert.

Een compleet arrangement

Een succesvolle vergadering of een geslaagd evenement is voor een groot deel afhankelijk van een goede voorbereiding. Bij Seats2meet worden jou alle zorgen uit handen genomen op het gebied van de bijkomende zaken. Daardoor kun jij je volledig focussen waarom het bij jou draait op de vergadering of het evenement. Seats2meet werkt samen met een lokale cateringpartner die kan zorgen voor een food & beverage assortiment dat op het niveau is van deze bijzondere vergaderruimte. Een dergelijke culinaire aanvulling zorgt ervoor dat jouw evenement niet snel zal worden vergeten. De aanwezigen worden zo gestimuleerd om een volgende gelegenheid weer te bezoeken.

Faciliteiten voor alle gelegenheden en groepen

De multifunctionele locatie van Seats2meet sluit aan op iedere wens en behoefte. Er zijn kleine zalen waar een beperkt gezelschap op hoog niveau kan vergaderen. Maar ook voor grote groepen zijn er ruimtes beschikbaar die volledig voldoen aan jouw specifieke wensen. Hierdoor kan Seats2meet samen met jou een succesvolle vergadering organiseren. Seats2meet zorgt voor een beleving wat betreft vergaderruimte door het vernieuwend en flexibel concept en jij zorgt voor de inhoud van de presentaties. Door de centrale ligging in Tilburg zijn de deelnemers binnen de kortste keren op de plaats waar het zal gebeuren.