Pepernotenfabriek ook in Tilburg!

Het mag dan pas september zijn, maar ze liggen alweer in diverse winkels en supermarkten… pepernoten. Het lijkt wel alsof het traditionele snoepgoed ieder jaar weer een paar dagen eerder in de schappen ligt.

Hoe lang gaat het nog duren voordat we ze het hele jaar door kunnen kopen? Niet lang als het aan Pepernotenfabriek Van Delft uit Harderwijk ligt. De opening aan het Stadhuisplein in Tilburg betekent namelijk al het 35e filiaal dat in Nederland het snoepgoed het hele jaar door gaat verkopen!

De Pepernotenfabriek

In de pepernotenwinkel is een variëteit aan smaken te vinden, zodat er voor een ieder wel iets lekkers bij ligt. Van de traditionele kruidnoot tot seroendeng en limoncello pepernoten. De kruiden of specerijen zitten in de pepernoten of in een laagje eromheen.

In totaal zijn er nu liefst vijftig smaken te verkrijgen in een assortiment dat tot en met december blijft wisselen. Er komen dus nog veel nieuwe smaken aan. Voor diegene die wat minder happig zijn op vreemde smaken is er een proeftafel waar je de pepernoten kunt uitproberen voordat je een zakje mee naar huis neemt.

De goedheilig man komt op zondag 19 november met zijn pakjesboot en meer dan honderd pieten aan in de Piushaven. Wij zijn benieuwd of er onder het strooigoed ook pumpkin spice of ras el hanout pepernoten te vinden zijn!