Hoe werkt het

 1. Home
 2. Hoe werkt het
Filter

01Zoek jouw bedrijf

Ga naar de homepage en zoek jouw bedrijf door op bedrijfsnaam of postcode te zoeken.

 • Staat jouw bedrijf nog niet op 013web.nl vermeld?
  Grijp dan je kans en meld je aan!
 • Heeft jouw bedrijf reeds een vermelding op 013web.nl?
  Claim hem dan, zodat je de bedrijfsinformatie kunt verbeteren, de statistieken kunt bekijken en in contact kunt komen met jouw klanten

02Aanmelden bedrijf

Er zijn 3 abonnementen beschikbaar:

 • Gratis bedrijfsvermelding: eenvoudige vermelding met contactgegevens, social media kanalen, profielfoto, openingstijden en de nodige informatie.
 • Premium bedrijfsvermelding: uitgebreide vermelding met extra functionaliteiten zoals het toevoegen van je website (+ link), een fotogallerij, video's en evenementen.
 • Pro bedrijfsvermelding: meest uitgebreide vermelding met alle functionaliteiten toegankelijk. Dé manier om maximale bekendheid te creëren voor jouw bedrijf in Tilburg e.o.

03Claim jouw bedrijf

Heeft jouw bedrijf al een vermelding op 013web.nl? Bescherm en wijzig jouw bedrijfsvermelding dan door op Claim vermelding te klikken. Vervolgens kun je een account aanmaken en dien je jouw bedrijfsnummer of mobiele telefoonnummer toe te voegen. Wij zullen altijd even naar dit nummer bellen ter verificatie van jouw claim.

Is jouw claim goedgekeurd? Kies dan het gewenste abonnement en ga aan de slag met het optimaliseren van jouw vermelding!

04Boost je naamsbekendheid

Gefeliciteerd, je hebt een eigen bedrijfsvermelding op 013web.nl! Afhankelijk van de abonnementskeuze kun je gaan werken aan de naamsbekendheid en online vindbaarheid van jouw bedrijf in Tilburg. We geven je alvast enkele tips:

 • Voeg omschrijving, contactgegevens en een bannerafbeelding toe (gratis*)
 • Voeg jouw website, fotogallerij en video's toe (premium*)
 • Voeg evenementen, het laatste nieuws en inspirerende blogartikelen toe (pro*)

Ben je er klaar voor?

Klaar om jouw naamsbekendheid, online vindbaarheid en business in Tilburg explosief te laten groeien?

Ga aan de slag!