Herrie in de Druiventros!

Misschien heb je er weleens een feestje gehad, wellicht heb je er gelogeerd in het hotel óf je hebt natuurlijk net als de meeste Tilburgers je rijbewijs er gehaald (of niet). We hebben het natuurlijk over het hotel annex partycentrum de Druiventros in Berkel-Enschot. Helaas ging het lange tijd het niet zo goed met de Berkelse toko aan de rotonde, en dus besloot Herman den Blijker een handje te helpen.

Vanaf 25 oktober kunnen we namelijk allemaal op RTL4 zien hoe Den Blijker samen met Meneer Reimers de boel op de schop neemt in het programma genaamd Herrie in de Druiventros. Inmiddels weten we dat het al een stuk beter gaat met de Druiventros, en was de heropening van het bedrijf een van burgemeester Noordanus zijn laatste bezigheden als burgervader van Tilburg.

Nog niet overtuigd? RTL4 bracht onlangs naar buiten dat het een zware kluif was voor de twee horecatoppers: ,,De heren zijn helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging, maar wat ze aantreffen in Noord-Brabant overtreft hun ergste verwachtingen. Het grand café is zwaar verouderd, de gerechten uit de keuken fantasieloos, het personeel boos en de recensies vernietigend.”