Dit zijn de leukste cafés in Tilburg om een glas whisky te drinken

Als echte whiskyliefhebber zijn er voldoende leuke cafés in Tilburg om een glas whisky te drinken. Elk café brengt uiteraard een eigen sfeer en uitstraling mee die bijdraagt aan de beleving. Ook zul je verschillende merken aan whisky kunnen treffen bij de verschillende cafés in Tilburg, waardoor uiteindelijk een mogelijke favoriete plek voor je ontstaat. De variatie maakt het echter even zo aantrekkelijk om lekker in Tilburg uit te gaan en te genieten van het aanbod aan whisky dat hier geschonken wordt. Er zijn enkele cafe’s die er in Tilburg uitspringen en waar je zeker kunt zijn van een voortreffelijke variatie aan smaken en

Irish Pub Clancy’s Tilburg

Een duidelijke favoriet in Tilburg is de Irish Pub Clancy’s Tilburg. Hier kun je terecht voor het nuttigen van diverse soorten Ierse whisky’s. Ze streven ernaar om een zo’n groot mogelijk publiek te aan te spreken en hebben hiervoor een uitgebreide whiskybar aangemaakt. Je kunt hier genieten van een hoofdbar, een jukebox en livemuziek bij de verschillende pooltafels. Er zijn zo’n 30 tot 40 whisky’s waaruit je kun kiezen en niet alle merken zijn enkel van Ierse oorsprong. Je kunt ook kiezen uit populaire Schotse whisky merken als, Highland of Lowland. Of eerder merken uit de Verenigde Staten, zoals Jack Daniels. Door de verschillende café’s af te gaan, kun je precies ontdekken wat waar te krijgen is. Vergelijk Jack Daniels aanbiedingen door in elk café een variant te proeven.

Little Devil

Een andere populaire whiskybar in Tilburg is de Little Devil. Je kunt hier genieten van tal van optredens, met unieke muziekstijlen als bluesrock, metal, stoner of punk. Op de drankkaart vind je maar liefst 20 verschillende soorten whisky die je kunt proeven en van kunt genieten als je hier een avond uit gaat. Er zijn bovendien thema-avonden en kun je je muziekkennis in de popquiz die hier gehouden wordt.

Cafe stalles

In dit café kun je zeven dagen per week terecht en genieten van diverse hapjes en dranken. Je vindt hier een aparte whiskykaart, waarop verschillende merken en soorten whisky te vinden zijn. Je kunt hier dus naar hartenlust proeven en ontdekken wat welke soorten whisky je het meest aanspreken. Er is volop keuze, waardoor een avond helemaal in het teken van whisky kan komen te staan.

Online bestellen

Als je verder nog wilt nagenieten van de meest voortreffelijke whisky’s, dan bestel je heel gemakkelijk diverse merken en soorten whisky online. Bij whisky-aanbieding.nl heb je volop keuze in whisky uit verschillende landen en gebieden en kun je je voordeel doen aan de diverse aanbiedingen. Je vindt hier populaire merken als Jack Daniels, Aberfeldy, Balvenie, Bushmills, Dalmore, Dalwhinnie, Famous Grouse, Glen Talloch, Glenfiddich, Glenrothes, Jameson, Johnnie Walker, Laphroaig en Tullamore Dew.  Je kunt hier ook whisky accessoires kopen die het drinken van Whisky nog meer tot een belevenis maken. Denk hierbij aan een karaf en echte whiskey glazen, zodat de whisky uit de juiste glazen wordt gedronken en je met vrienden nog kunt nagenieten van de avond.