Dit zijn de hotspots om outdoor te barbecueën in Tilburg

Langzaam maar zeker komen de warmere dagen van het jaar er weer aan. Dat betekent ook dat je weer veel meer tijd buiten gaat doorbrengen. Het liefst neem je dan ook je bbq mee om lekker buiten te eten. En het fijne is: dat mag nog ook! Daarom is het ook de moeite waard om eens te bekijken wat nu eigenlijk de echte hotspots voor een outdoorbarbecue in Tilburg zijn. Daar kan je dan de fijnst denkbare tijd hebben.

Barbecueën in het Wilhelminapark

Misschien wel de meest aantrekkelijke plek van heel Tilburg om naartoe te trekken voor een outdoor kookpartij is het Wilhelminapark. Daar kan je ook gemakkelijk met je kleine bbq terecht. Het is het oudste park van de stad en dat is ook te zien aan de manier waarop het is ingericht. Perfect om een fijne en ontspannen dag in te hebben. Zoals talloze mensen dat al voor jou hebben gedaan en net zoveel mensen dat ook na jou nog gaan doen. Het park is er echt op gemaakt om te ontspannen en hoe doe je dat nu beter dan met je barbecue?

Vermaak in het Reeshofpark

Het mag bekend zijn dat er in het Reeshofpark altijd van alles te doen is. Het is dus ook niet gek dat dit veel mensen trekt en je er zelf ook graag bent. Je gaat er liever ook niet weg als het net gezellig is. Daarom is het ook fijn om te weten dat hier gewoon de nodige mogelijkheden liggen om lekker met je barbecue aan de slag te gaan. Zo kan je een leuke middag laten volgen door een net zo gezellige avond. En misschien sluiten er nog wel wat andere bezoekers bij je aan ook.

De echte hotspot

Wat is nu eigenlijk de echte hotspot als je gaat barbecueën in de buitenlucht van Tilburg? Dan kom je misschien toch wel bij het stadspark uit. Haal eerst wat lekkere producten in de buurt en je bent er helemaal klaar voor om er een leuke tijd van te maken. Het is bovendien natuurlijk ook niet voor niets het stadspark. Het is de plek waar alles samen moet komen. Het is dus ook wel heel leuk om daarvan te profiteren en lekker met je barbecue onder je arm op stap te gaan en er een leuke tijd van te maken.

Heel veel andere leuke plekken

Op heel veel andere plekken in Tilburg kan je ook gewoon lekker aan de slag met je barbecue. Dat kan bijvoorbeeld op plekken als het Kromhoutpark, Leijpark of in het Spoorpark. Lees vooraf wel even de regels goed door. Een andere leuke optie is de Muzentuin. Er zijn ook enkele plekken in de stad waar je juist absoluut niet buiten mag barbecueën. Het is dus ook slim om daar even op te letten. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Het gaat er natuurlijk vooral om dat je gewoon lekker kan genieten van een leuke tijd met de barbecue. Tilburg biedt daar alle ruimte voor.