WitteWoning Makelaars Tilburg Armhoef

Beoordeling
0.0
Status Nu geopend

Ik, Erik van Poppel, werk onder de naam WitteWoning Makelaars (op afspraak) vanuit kantoor Armhoef, De Werf 97, kantoor Berkel Enschot, Jeroen Boschlaan 39 en beheer een etalage aan het Pelgrimspad in de wijk Armhoefse Akkers die duidelijk zichtbaar en bereikbaar is vanaf de parkeerplaats van de Aldi.

Tot mijn werkgebied hoort Tilburg en omstreken. Al jarenlang ben ik werkzaam in de makelaardij en mede hierdoor heb ik een groot netwerk in de regio Tilburg.

Door onze geheel eigen stijl met een transparante werkwijze en lage kostenstructuur kan ik de courtage op een zeer laag niveau houden. Al vanaf 0,5% courtage kan uw woning bij ons in de verkoop met volledige vermelding op FUNDA. Ik denk graag op een creatieve manier met u mee voor een optimale verkoop van uw woning!

Ik kan u op een persoonlijke en professionele manier begeleiden met de verkoop van uw woning als verkoopmakelaar. Ook kan ik u op eenzelfde manier begeleiden bij bij de aankoop van een nieuwe woning die bij een andere makelaar te koop staat. Ik treed dan op als aankoopmakelaar; resultaatgericht en natuurlijk ook op basis van “no cure, no pay”.

Uiteraard kan ik ook de taxatie van een woning verzorgen of een bouwkundige keuring. Ook kunt u bij mij terecht voor een eerlijk en écht onafhankelijk hypotheekadvies.

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.