Willems Tegelzettersbedrijf

Beoordeling
0.0

Tegelzettersbedrijf Willems, bestaat in september 2011 al 12 en half jaar. Al deze tijd staan wij al garant voor kwaliteit en precisiewerk.

Wij zijn gespecialiseerd in exclusive werken.

Zo hebben onze werken ook gestaan in het tijdschrift “eigen huis en design” van maart 2009, en zijn onze werken bij het programma huizenjacht geweest in maart 2010.

Wij zijn niet de goedkoopste maar zeker wel 1 van de beste, en wij leveren top kwaliteit, en mocht er dankzij al onze goede inspanningen toch iets fout gaan ( wat zeer zelden voorkomt) dan leveren wij ook topgarantie.

Wij zijn 1 van de weinige bedrijven in Nederland die werken met Kerlite

Kerlite zijn tegels van 3 meter bij 1 meter en slechts een paar mm dik.

Maar ook voor grotere (ver)bouwprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, staan wij voor u klaar. Wij zijn naast bovengenoemde kleinere klussen n.l. ook gespecialiseerd in meeromvattende werkzaamheden zoals complete verbouwingen van bijv. badkamers, Keukens en terrasvloeren en eigenlijk alles waar men tegels kan plaatsen,

Door onze ruime ervaring in bovenstaande werkzaamheden kunnen wij u dus een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aanbieden. We zijn een bedrijf met een betrouwbare reputatie, al zeggen we het zelf, die zijn afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Aan loze beloftes heeft u immers niets.

Tot slot, ook niet onbelangrijk: U heeft bij uw project altijd direct met de eigenaar te maken. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatie eenvoudig.

Voordat wij een opdracht accepteren,komen wij altijd bij u langs om alles op te meten en te bespreken. Dan word er een vrijblijvende offerte gemaakt, en als u dan accoord gaat dan word met u de exacte  data besproken voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.