Van Dommelen dakbedekking

Beoordeling
0.0

Welkom bij van Dommelen dakbedekking. Wij zijn sinds 2010 allround specialist in dakbedekking, renovatie, onderhoud en reparaties van alle soorten platte en hellende daken. Wij hebben ons gespecialiseerd in kunststof daken.

Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Wij werken met deskundig personeel en de hoogste kwaliteit van materialen. Van Dommelen dakbedekking is niet gebonden aan leveranciers en gaat voor elk project steeds op zoek naar de beste materiaalkeuze:

Kunststof dakbedekking
Universal
Brandrol
TPO dakbedekking
EPDM dakbedekking
Dakpannen
Ook voor het reinigen, onderhouden of vervangen van verschillende soorten dakgoten kunt u terecht bij Van Dommelen dakbedekking.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor professioneel onderhoud van uw dak. Er wordt standaard 10 jaar garantie gegeven op daken. Daarnaast werken wij met dak garantie; waarbij een onafhankelijke instantie controle uitvoert naar de kwaliteit van de producten en of het dak op de juiste manier gelegd is. Van Dommelen dakbedekking heeft ook ervaring met verzekeringszaken. In samenwerking met verzekeringsmaatschappijen wordt gekeken wat er wel of niet vergoed kan worden en wordt dit onderling geregeld met de klant en de verzekeringsmaatschappij.

Dak lekkages zijn lastig op te sporen, wij zijn hier gedreven in om altijd de lekkage te vinden en deze te verhelpen. Ook bij stormschade, harde wind en regen staan wij 24 uur paraat om de lekkages op te lossen. Bij calamiteiten bieden wij dan ook een 24 uurs service waarbij wij voor u klaar staan.

Perfecte dichtheid, goede isolatie en goed onderhoud. Dit zijn de drie voorwaarden om een lange levensduur voor uw dak te garanderen. Van Dommelen dakbedekking kan u die garantie geven. Investering in uw dak heeft vele voordelen door de goede isolatie is er kwaliteit besparing op energie kosten en wordt een langere levensduur gegarandeerd.

Van Dommelen dakbedekking werkte onder andere aan de volgende projecten; Ikea Schelluinen opslag distributie, Vion Retail Schijndel en de Rooi pannen Tilburg.

Elk dak vereist een eigen aanpak en gepaste materialen. Wij komen graag bij u langs voor gratis advies en inspectie van uw oude dak. Of het nu grote of kleine projecten zijn bij Van Dommelen dakbedekking bent u aan het juiste adres voor vakkundigheid en klanttevredenheid. Zo is alles in 1 keer geregeld!

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.