Van Boekel

Beoordeling
0.0

Van Boekel accountants en adviseurs is een begrip voor talrijke ondernemingen, van eenmanszaak tot middelgroot bedrijf. In de jaren van ons bestaan heeft het kantoor een respectabele reputatie opgebouwd. Van Boekel accountants en adviseurs wordt geleid door een management van 5 personen. Zij vormen de drijvende kracht in een team van circa 55 medewerkers.

Kern van het succes en de nog steeds toenemende groep loyale klanten zit in een heel eenvoudig, maar o zo belangrijk woord: aandacht. Onze succesvolle B4B-netwerkclub met ruim 1700 bedrijven en het unieke “Van Boekel Business & Meetingpoint” zijn hier prachtige voorbeelden van. Klanten gunnen ons hun vertrouwen vanwege onze persoonlijke en alerte benadering. Daarbij is tevens deskundigheid van groot belang. Dat is de basis om waarde toe te voegen. Aan de andere kant kunnen wij ons werk effectiever doen als we de zaak van dichtbij kunnen bekijken.

Met andere woorden, hoe meer inzicht we hebben in uw zakelijke en eventueel uw persoonlijke omstandigheden, des te beter kunnen we inschatten welke keuzes in uw geval de voorkeur verdienen. We zijn graag in contact met dat wat ertoe doet, want… wat pit heeft, kan vruchten dragen.

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.