TextielMuseum Tilburg

CategoryMuseums
Beoordeling
0.0
Status Nu geopend

In het TextielMuseum en TextielLab is veel te zien en vooral van alles te beleven voor een breed publiek. Met een zeer afwisselend en gevarieerd aanbod van tentoonstellingen bieden we iedere keer weer wat nieuws voor liefhebbers van textiel. Ondertussen werken ontwerpers en kunstenaars in het TextielLab aan innovatieve producten. Bezoekers kunnen het maakproces daar op de voet volgen en ook zelf aan de slag gaan in één van de inspirerende workshops. Scholen en academies maken gebruik van het educatieve programma. Professionals komen bij expertmeetings praten over de trends in het vakgebied. De veelzijdigheid van het aanbod is iets waar we veel waarde aan hechten. Dit hoofdstuk schetst een beeld van wat het TextielMuseum te bieden heeft aan programma’s, activiteiten en voorzieningen, met een beschrijving van onze missie en de mensen die het mogelijk maken.

Het TextielMuseum is een museum in bedrijf, gevestigd in een voormalige textielfabriek en op een moderne manier uitgebreid, aangepast en verbouwd tot een dynamisch instituut. Het verzamelt roerend erfgoed op het gebied van textiel, zorgt voor het behoud daarvan en maakt de verzameling toegankelijk voor een breed publiek. Er wordt een inspirerend programma gebracht op het gebied van design, kunst en erfgoed.

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.