Spectatio

Beoordeling
0.0
Status Nu geslotenOpent om 9:00 AM tomorrow
Spectatio

We vertalen uw marketingdromen in haalbare, meetbare en doeltreffende campagnes.

 

Wij bieden integrale marketingaanpakken. Dit gaat van wens, marktonderzoek, strategie tot uitvoering, beheer, analyse en verbetering tot automatisering. Een goede marketingstrategie is immers nooit af. Lees hier alles over Onze Werkwijze. Bij dit alles werken we altijd met maatwerk. Elke klant is immers anders en vraagt om een andere aanpak. Wellicht heeft u al een goed marktonderzoek en kunnen we meteen met de strategiesessies beginnen. Of heeft u al een fantastisch team aan ervaren communicatiemedewerkers in dienst. Hierdoor hoeven we minder te doen, zodat uw investering lager uitvalt.

Maatwerk; we kijken naar wat nodig is en waar u optimaal mee geholpen bent

Hierdoor kan het pakket van diensten er voor iedere klant anders uitzien. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we echter al wel een indicatie geven. Hiervoor hebben we een viertal indicatiepakketten gemaakt voor zowel het strategie- als het beheerdeel. Uiteindelijk maken we na de Strategiecheck in overleg met u, uw pakket. Wat vaststaat is dat we uw marketingzorgen uit handen nemen en marketing nagenoeg geheel voor uw kunnen automatiseren.

See, Think, Do, Care

‘De juiste boodschap op het juiste moment, op de juiste plek’

Dat is in een notendop wat wij doen. Wij werken met het See, Think, Do, Care model. Dit model kijkt op een integrale manier naar de gehele klantreis. De focus ligt niet zo zeer op de daadwerkelijke sales, maar al veel eerder in het proces.

Dankzij deze onderscheiden stappen heeft u optimaal inzicht in de online bewegingen en beweegredenen van uw klant. Hierdoor kunt u op het juiste moment, de juiste boodschap verzenden. Wie zit er immers te wachten op berichten als Koop nu! en Wij zijn het beste! als uw doelgroep gewoon aan het facebooken is? Terwijl dit, als iemand klaar is om te kopen, juist wel belangrijke berichten zijn. Door deze theorie consequent toe te passen kunt u uiteindelijk een optimale ROAI behalen.

Zie het plaatje van het model. Het belangrijkste van dit model is, dat je in de See fase je doelgroep niet al van te voren moet inperken. Dit is een goedkope fase om te targetten. Hier geldt het trechtermodel. Hoe meer potentiele klanten in deze fase, des te meer klanten er in de Do fase uitkomen. Als mensen eenmaal klant bij u zijn geworden, is het van wezenlijk belang dat u ze vertroetelt in de Care fase. Ze moeten immers terugkomen, want een klant is pas een klant als hij terugkomt.

Content marketing

Op het juiste moment, aan de juiste persoon op de juiste plek de juiste inhoud aanbieden. Dit in tegenstelling tot de traditionele push-marketing. Denk bij content aan inhoud in de breedste zin van het woord. De content kan een videofilmpje, een blog, maar ook een foto zijn. Dit alles is mogelijk dankzij onze gedegen strategie, goede analyse, marketing technologie en het juiste gevoel. Lees Daarom Spectatio waarom u met een gerust hart met ons in zee kunt.

Zie hieronder de media waar we ons meer bezighouden.

  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Adwords
  • Website
  • Nieuwsbrief
  • Nieuw medium?

Storytelling en Feeling

‘Making sure that they’ll remember you when they are ready to buy.’

Goed voorbeeld van storytelling:

Storytelling en gevoel toevoegen past perfect binnen onze filosofie en ter aanvulling op het See, Think, Do, Care model van Google. Door mensen iets te laten voelen bij uw merk kunnen ze zich met u identificeren en voelen ze zich betrokken bij uw merk. Hieronder zijn ze eerder geneigd klant bij u te worden en blijven. Dit kan heel goed met de juiste tekst, het perfecte beeld, een treffend filmpje, goed geschreven blog of pakkende nieuwsbrief. Uiteindelijk heeft u loyalere klanten met een beetje extra gevoel.

Marketingautomatisering

Wij hebben ons verschillende automatiseringssoftware eigen gemaakt. Waaronder Mautic en Hubspot. Hierdoor geeft een systeem u per klant aan in welke fase die zich bevindt. Zo kunt u gemakkelijk op het juiste moment, de juiste boodschap, aan de juiste persoon versturen. Zodat u tijd overhoudt voor uw core business.

Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u ons altijd benaderen, of vraag de gratis en vrijblijvende Strategiecheck aan!

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mailadres(verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Schrijf een Review

Click to rate

Claim This Listing

Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.