Van Rooij & Pijnacker Advocaten

Beoordeling
0.0
Status Nu geopend

Wij zorgen ervoor dat uw facturen op een klantvriendelijke wijze worden betaald. Onze ervaren incasso-specialisten zijn lid van de NOVA, VIA en Insolad. Zij werken doortastend, snel en efficiënt met een duidelijke werkwijze. Met uitstekende informatievoorziening via ons online portaal. Scherpe tarieven en duidelijkheid vooraf is waar we voor staan. Maak kennis met de grote voordelen van een incasso-advocaat boven een incassobureau of deurwaarder. Bij ons kunt u een goede score qua slagingspercentage en klanttevredenheid verwachten. Effectief incasseren in Nederland en in het buitenland door beslaglegging, het doen van verhaalsonderzoeken, het voeren van een gerechtelijke procedure of een faillissementsaanvraag. Wij zijn er meesters in.

Onze familierecht advocaten zijn betrokken bij uw zaak

U krijgt te maken met een echtscheiding. Waarmee moet u allemaal rekening houden? Zaken zoals alimentatie, omgang en gezag, ouderschapsplan, verdeling van de gezamenlijke boedel waaronder uw woning, of het opstellen van een convenant spelen daarbij een rol. U kunt ook samen naar een van onze advocaten gaan als u kiest voor mediation. Zo kunt u de scheiding op een relatief goedkope en snelle wijze regelen buiten de rechter om. Wij begeleiden en adviseren u daar graag bij en wij gaan na of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Wij nemen uw zorgen uit handen.

Onze advocaten zijn van alle markten thuis

Het kan iedereen overkomen. Terecht of onterecht wordt u verdacht van een strafbaar feit. U wordt aangehouden op verdenking van het plegen van een diefstal of mishandeling. U heeft een probleem met uw uitkering op grond van de Wet Werk en bijstand (WWB) en wilt bezwaar maken tegen een beslissing van de gemeente. U wordt ten onrechte ontslagen, of uw werknemer functioneert niet. Uw verhuurder beëindigt ten onrechte uw huurovereenkomst of uw huurder betaalt de huur niet. U heeft een zakelijke afspraak gemaakt die niet wordt nagekomen. Hoe moet u het contract lezen of uw algemene voorwaarden gebruiken? Wanneer u hiermee te maken krijgt, is goed juridisch advies bittere noodzaak. Wij helpen u hier graag bij!

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.