PortAgora

Beoordeling
0.0
Status Nu geslotenOpent om 10:00 AM vandaag

Steeds meer mensen weten KringloopWarenhuis PortAgora aan het Koningsplein in Tilburg te vinden.

De laatste jaren is de winkeloppervlakte sterk gegroeid, net zoals de openingstijden en de bekendheid in de stad en in de wijde omgeving.  Bij ons kunt u terecht voor een heel breed assortiment, variërend van nette gebruikte kleding tot meubels, van boeken tot gereedschap, van huisraad tot electronica. De prijzen zijn laag, zodat ook mensen met een kleine portemonnee bij ons goed kunnen slagen. Wie spullen over heeft of weg wil doen, kan die altijd bij ons inleveren. De enige voorwaarde is dat de spullen nog bruikbaar zijn, dus schoon, compleet, niet kapot. Sommige spullen gaan naar onze projecten, maar het meeste komt terecht in de winkel.De opbrengst wordt dan gebruikt om ons werk mogelijk te maken en onze projecten te steunen.

De winkel wordt bemenst door vrijwilligers, die hun best doen om te zorgen voor een gemoedelijke sfeer en altijd klaar te staan om u te helpen.Niet voor niets hebben we steeds meer heel trouwe bezoekers, die vaak mede komen voor een praatje en een bakkie.Iedereen kan elke dag, maar niet op zondag, bij ons terecht van 10 tot 17 uur

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.