Peakers

Beoordeling
0.0
Status Nu geslotenOpent om 12:00 AM tomorrow

Werkgever voor studenten en jong professionals

Peakers biedt haar medewerkers, vooral studenten en young professionals, een inspirerende en energieke werkomgeving. Je werft nieuwe leden middels door-to-doorwerving voor de tofste A-merken, je werkt met goede arbeidsvoorwaarden, wij motiveren en helpen jou om jezelf te ontwikkelen tot sales talent en uiteraard belonen wij dit, naast een goed salaris, ook met concrete doorgroeimogelijkheden.

De ideale partner voor direct sales

Onze kracht zit hem in het creëren van kwalitatieve face-to-face gesprekken, waar de basis wordt gelegd voor een duurzame realatie tussen de nieuwe klant en onze opdrachtgever. Wij zien daarnaast ook dat de kracht van een goed persoonlijk gesprek altijd de meest effectieve resultaten oplevert. Door middel van onze ervaring in de markt kunnen we dan ook de wensen van onze klant op een juiste manier vertalen naar het werkveld.

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.