PAN+ Architectuur

Beoordeling
0.0

PAN+ architectuur is Peter van Hoogmoed en Anneke Vervoort. De persoonlijke benadering die ons kenmerkt is een belangrijke drijfveer voor het uitoefenen van ons beroep, onze complementariteit vormt een belangrijk gegeven daarbij. We denken beide buiten de kaders en zijn als geen ander bewust van de kracht van multidisciplinaire samenwerking.

PAN+ architectuur neemt de rol in van de architect als totaalverbinder en gebruikt daarbij passende, aansprekende architectuur om het slimme ontwerp te tonen in al haar facetten. Zowel voor de grote als de kleine opgave, zowel voor de particulier als de professionele opdrachtgever. PAN+ is daadkrachtig en inventief, verbindt theorie met praktijk, enthousiasme met realisme en functionaliteit met architectuur. PAN+ architectuur geeft vorm aan deze panarchie van verbindingen.

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.