Moveo Fysiotherapie

CategoryFysiotherapie
Beoordeling
0.0
Status Nu geopend

Moveo Fysiotherapie brengt mensen op een gezonde manier in beweging waardoor ze zo optimaal mogelijk kunnen functioneren in hun privé- en werksituatie. Moveo komt uit het Latijn en betekent letterlijk ‘ik beweeg’. Het betekent ook ‘in beweging zetten’ met als achterliggende gedachten het (voort)bewegen, het beïnvloeden van bewegingen en het veranderen. Dit is precies wat Moveo Fysiotherapie wil bereiken bij mensen. Hun klachten oplossen door in beweging te komen. Maar ook willen wij bij hen iets veranderen zodat zij het bewegen ook vol kunnen houden.

Wat doet Moveo Fysiotherapie?
Onze fysiotherapeuten hebben niet alleen aandacht voor uw klacht, ze hebben ook oog voor u, de persoon achter de klacht. Op deze manier helpt Moveo Fysiotherapie u om uw klacht beter te begrijpen, waardoor u meer invloed krijgt op uw klachtenpatroon.

Waar staat Moveo Fysiotherapie voor?
Moveo fysiotherapie staat voor verbetering en preventie van gezondheidsklachten waarbij de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van de patiënt voorop staat.

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.