Lunchroom de Katterug

Beoordeling
0.0
Status Nu geopend

In het hartje van de Tilburgse binnenstad is Lunchroom De Katterug al reeds jarenlang een begrip. Het dankt haar naam aan het appartementencomplex de Katterug dat er meer dan 25 jaar geleden gevestigd is. De lunchroom heeft 80 zitplaatsen binnen en 100 zitplaatsen op het zonnige terras buiten. Na lekker geshopt te hebben in het centrum, kunt u eventjes uitblazen onder het genot van een hapje en/of een drankje.
Lunchroom De Katterug staat ook bekend om zijn Koffie Katterug dit is koffie met gebak (van bakkerij van Nunen) naar keuze.

Wij serveren vele soorten gerechten, van kleine kaart tot á la carte gerechten en van lunchgerechten tot luxe belegde broodjes
Naast onze uitgebreide kaart bieden wij u wisselende Dagschotels met keuze uit vlees of vis ook aan een dessert is gedacht.
Bij Lunchroom De Katterug kunt u ook te recht voor diëten , glutenvrij gerechten en ook op aan vraag wordt er een vegetarisch gerecht voor u bereid.
Het meenemen van de broodjes,dagschotels en a’la carte gerechten behoort ook tot de mogelijkheden.

Onze medewerkers staan voor u klaar en adviseren u desgewenst in uw keuze, want kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer 1. Want bij ons is de gast nog echt gast.

Wilt u even uitblazen en toch midden in de binnenstad zijn, dan bent u bij ons op het goede adres. Lunchroom De Katterug is gelegen tussen 3 parkeergarages (dichts bij is Emma passage) waardoor parkeren daarnaast nooit een probleem hoeft te zijn. Iedere parkeergarage is vanuit ons binnen 5 minuten te bereiken.

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.