Kwalitiv

Daar waar we onszelf jaren geleden een full-service internetbureau noemden, ligt dat nu anders. De focus is namelijk volledig verlegd naar internet marketing. Een mooie website alleen is immers niet genoeg voor online succes. Als ondernemer ben je daar waarschijnlijk al achter gekomen. Potentiële klanten blijken je website niet zomaar te vinden en de resultaten van je site vallen dan ook tegen. Daarom is het van belang om aan de slag te gaan met online marketing. En dat is precies waar Kwalitiv erg goed in is.

Internet marketing: gezond verstand & Brabantse nuchterheid

De online marketing wereld heeft weinig geheimen meer voor ons. Niet vreemd misschien, met bijna 10 jaar kennis van en ervaring in die wereld. Daarnaast gebruiken we ons gezond verstand, want ook voor internet marketing is dat belangrijker dan je denkt. Wat verder kenmerkend is voor onze werkwijze, is de zogenaamde Brabantse nuchterheid. We vallen je bijvoorbeeld niet lastig met een ellenlang adviesrapport dat abracadabra voor je is. We formuleren geen vage, onrealistische doelstellingen. Nee, we gaan praktisch en doelgericht te werk en rapporteren de resultaten daarvan op een duidelijke en gestructureerde manier.

Waarom Kwalitiv inschakelen voor online marketing?

Het is niet eenvoudig om een internet marketing bureau te kiezen. Er zijn namelijk zo veel bureaus dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen we je graag bij het maken van een keuze. Om dat te doen, noemen we wat kenmerken van onze dienstverlening:

 • Sterke focus op resultaat: waar het uiteindelijk allemaal om draait
 • Langetermijnstrategie: blijven profiteren van je investering
 • Periodieke rapportage: de resultaten in jip-en-janneketaal
 • Heldere tarieven: ook interessant voor kleine ondernemingen

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.