Kringloopbedrijf La Poubelle

Kringloopbedrijf La Poubelle

Beoordeling
0.0
Status Nu geslotenOpent om 10:00 AM vandaag

La Poubelle is een inspirerend bedrijf met maatschappelijke doelstellingen. Karakteristiek aan onze organisatie is de kleurrijke mix van de mensen die er werken. Het hart van de organisatie bestaat uit een groep van vakmensen en begeleiders met veel kennis en ervaring. Zij dragen zorg voor een grote groep vrijwilligers en medewerkers die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Gezamenlijk maken al deze mensen La Poubelle tot een zelfstandig opererend bedrijf met een eigen, maatschappelijk gezicht. Voor bezoekers is La Poubelle een gevarieerde winkel die elke dag nieuwe verrassingen in petto kan hebben en waar het budgetproof en gezellig
shoppen is. La Poubelle is een begrip in Tilburg onder alle lagen van de bevolking.

De drie belangrijkste doelstellingen van de Stichting La Poubelle zijn:

 • het bieden van werkgelegenheid aan personen die (nog) niet aan de eisen van de arbeidsmarkt voldoen;
 • het verrichten van werkzaamheden ten behoeve van het milieu;
 • het beschikbaar stellen van goederen aan degenen die daar behoefte aan hebben

Plaats in de maatschappij

La Poubelle heeft al jaren een prominente plaats in de Tilburgse samenleving. Tilburgers die moeite hebben om te functioneren in de maatschappij, kunnen bij ons terecht voor diensten en voorzieningen. Dat kunnen
mensen zijn die weinig perspectief op werk hebben of geen beroep kunnen doen op reguliere hulp- en zorginstellingen. Uiteraard maken we geen onderscheid op basis van etniciteit, leeftijd, problematiek, uitkering of andere factoren.

We bieden allerlei diensten en voorzieningen aan op het gebied van begeleide werkgelegenheid, armoedebestrijding en milieuverbetering.

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.