Jostijn Ligtvoet Fotografie

CategoryFotografie
Beoordeling
0.0

Jostijn Ligtvoet

De rode draad in mijn werk is muziek. Of ik nu een concert fotografeer of een portret maak van iemand, muziek is nooit ver weg. Daarbij komt dat ik je in mijn fotografiewerk graag dichtbij laat komen. Ik laat het concert beleven alsof je vooraan staat, kruip in
de huid van een acteur, zorg dat je gefocust bent op de voorstelling en laat ik mijn muzikale
portretten sprankelen.

Na mijn studie cello aan het conservatorium ben ik de wereld van de fotografie ingedoken en heb ik veel kansen gekregen om mijzelf te ontwikkelen. Dit begon bij 3voor12/tilburg waar ik veel mocht uitproberen op het gebied van concertfotografie en bij Theaters Tilburg op het gebied van theater en evenementen. Inmiddels kan ik mijn liefde voor muziek en fotografie combineren met werk als huisfotograaf voor Theaters Tilburg, Poppodium 013 en als freelance fotograaf bij veel andere bedrijven en festivals zoals Toffey, Festival Mundial, Jong Ondernemen en recentelijk zijn daar de volgende bedrijven aan toegevoegd: Station88, Factorium Podiumkunsten, Gemeente Tilburg, VNO-NCW Brabant Zeeland en Stichting KoBra.

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.