Handyman

Beoordeling
0.0
Status Nu geslotenOpent om 11:00 AM tomorrow

Klanten kennen ons onderdelenhuis vaak al van het uitgebreide aanbod aan inktpatronen en stofzuigerzakken, maar we hebben nog zo veel meer. Handyman Tilburg is er voor iedereen die in het huishouden tegen een probleem aanloopt.

Wij zorgen voor de oplossing met slimme producten, vervangende onderdelen en persoonlijk advies. Voor de “handy-man”, de “handy-vrouw” en ook de niet-zo-handy mensen onder ons. Wij zetten onze kennis en ervaring in om onze klanten met het juiste artikel én een goed gevoel de winkel te laten verlaten. Bij ons onderdelenhuis is service met een glimlach vanzelfsprekend, want wij zijn pas tevreden als ook de klant een reden tot glimlachen heeft. Zo kun je bij ons niet alleen een nieuwe accu voor jouw iPhone kopen, maar vervangen wij deze ook direct voor je.

Waar je aan moet denken, als je aan Handyman denkt:

Mijn collega’s en ik nemen de tijd voor iedereen. Door goed te luisteren en mee te denken, lossen we het probleem op en weten we waar de klant nog meer mee geholpen kan worden. Kom je voor nieuwe stofzuigerzakken? Misschien is het ook tijd om het motorfilter van de stofzuiger te vervangen, of is het apparaat toe aan een nieuw HEPA filter. Wij zien onze vaste klanten graag terug in de winkel, maar we begrijpen dat je liever zo min mogelijk tijd spendeert aan het kopen van deze praktische producten. Daarom dragen wij er ook zorg voor dat je niet per ongeluk naar huis gaat met een stofzuigerzak of inktcartridge die helemaal niet past in jouw apparaat. In ons systeem checken wij het typenummer om er zeker van te zijn dat je het juiste exemplaar hebt. Als er onverhoopt toch iets mis is gegaan en het product blijkt niet goed te zijn, om wat voor reden dan ook, dan ruil je het zonder probleem om, of geven wij je het geld terug.

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.