Haans Timmerwerken & Onderhoudsbedrijf

Beoordeling
0.0

Haans Timmerwerken Tilburg houdt zich bezig met allerlei soorten projecten. U moet hierbij denken aan het plaatsen van een aanbouw, hardhout kozijnen, dakkapellen, dakopbouwen, renovatie en onderhoudswerk, houtrot reparatie, nieuwbouw en verbouw in de regio Tilburg. Haans Timmerwerken gaat graag een nieuwe uitdaging aan om kwaliteitswerk bij particulieren en bedrijven af te leveren.
Wij onderscheiden ons door hoge kwaliteitseisen aan ons timmerwerk te stellen in zowel werkwijze als eindproduct, met hoge klanttevredenheid als resultaat.

Haans Timmerwerken Tilburg – Ervaring in timmerwerken en klussen

Door jarenlange ervaring in het benutten van ruimte, kunnen wij u van vakkundig advies voorzien. Graag denken wij met u mee en werken wij de plannen die reeds op tafel liggen samen met u uit. Alternatieven bedenken en oplossingen aandragen zijn onze sterkste kant.

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.