Feestwinkel van Hommel

Beoordeling
0.0
Status Nu geslotenOpent om 10:00 AM vandaag

Eigenaar Maurice van Hommel heeft in 1994 Vuurwerkgigant van Hommel opgericht. Het is allemaal begonnen in een klein winkeltje in Esch. In het jaar 2000 verhuisde de vuurwerkwinkel naar een groter pand in Boxtel. In een korte tijd maakte de winkel een sterke groei in Boxtel.

Hieruit voortvloeide in het jaar 2012 een overname van een Vuurwerkwinkel in Tilburg. De vuurwerkverkoop categorie 2 en 3 is alleen in December. Categorie 1 vuurwerk is bij ons het hele jaar verkrijgbaar.

Per 6 April 2018 hebben wij De Feestspecialist / Party & Balloons uit Tilburg overgenomen, waardoor wij u aan de Bisschop Zwijsenstraat nog beter van dienst kunnen zijn.

Het gehele jaar kunt u bij ons terecht voor carnavalskleding en carnavalsartikelen, kleding voor themafeesten, zoals Halloween, Oktoberfest, Kerst, Oud en Nieuw, Koningsdag, feestartikelen en Grimas make-up. Dit alles tegen de laagste prijzen! Wij staan voor u klaar met deskundig advies.

Door de klantvriendelijkheid en ons enorm assortiment zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Tilburg.
Bent u op zoek naar een specifiek produkt? Bel ons gerust.
Ons doel is jou helpen een onvergetelijk feest te vieren.

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.