Disma Reizen

Beoordeling
0.0
Status Nu geopend

Disma Reizen is in 1985 opgericht als een een-vrouws-zaak en is ondertussen uitgegroeid naar een van de grootste zelfstandige reis-retailers van Nederland.

Het bedrijf heeft altijd al een innoverende blik op de reiswereld gehad en staat bekend als vooruitstrevend in hun branche. Dat is ook nodig. Tegenwoordig is een reisbureau niet meer hetzelfde als 25 jaar geleden. Klanten hebben andere verwachtingen en wensen, het assortiment is erg veranderd en vooral ook de manier waarop dit aan de klant wordt aangeboden. De komst van internet heeft daarin een grote rol gespeeld. Disma Reizen heeft initiatiefrijk tijdig ingespeeld op deze veranderingen in de markt. Daarvoor hebben we zowel binnen als buiten onze branche al diverse onderscheidingen ontvangen:

– de BOV-trofee 2000
– Beste reisburo van Noord-Brabant 2002
– Beste reisburo van Nederland 2003
– de Innovatieveer 2008
– De Reiskoffer 2010
– Beste reisburo van Nederland 2011
– Zoover Award 2013 – Beste Reisbureauketen van Nederland
– Zoover Award 2013 – Best gewaardeerde Reisbedrijf van Nederland
– Reismanager van het jaar 2014
– Beste Reisadviseur van Nederland 2014

Disma Reizen biedt verschillende diensten en producten. Allereerst heeft zij 4 reisbureaus in Tilburg, Hilvarenbeek, Goirle en Eindhoven. Daarnaast is er een telefonisch servicecenter welke 6 dagen per week te bereiken is. In 2009 is de eigen touroperator afdeling Beleef Reizen opgestart voor reizen op maat naar verre bestemmingen. Tot slot heeft Disma Reizen zo’n 12 reiswebsites onder zich vanwaar verschillende reisproducten worden aangeboden.

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.