De Beer Accountants & Belastingadviseurs

Beoordeling
0.0

Uit marktonderzoeken blijkt dat de meeste ondernemers in het midden- en kleinbedrijf de accountant als eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon zien. Men verwacht met nagenoeg alle vragen en problemen bij de accountant terecht te kunnen. De Beer wil daaraan graag tegemoet komen. De naam ‘De Beer’ staat al meer dan een halve eeuw garant voor kwaliteit en betrokkenheid.

Dankzij de combinatie van een professionele dienstverlening en een hoge mate van betrokkenheid bij de cliënt is De Beer sinds de oprichting in 1952 gestaag gegroeid. Inmiddels telt ons kantoor 85 medewerkers op drie vestigingen. Ondanks de groei is De Beer er in geslaagd om een menselijke maat te blijven behouden.

Samenwerken

Samenwerken is een sleutelwoord bij De Beer. Allereerst is er de samenwerking tussen de cliënt en De Beer. We moeten van elkaar weten waar we naartoe willen, hoe we dat gaan bereiken en wat we van elkaar mogen verwachten. Ten tweede samenwerking binnen De Beer. Collegialiteit en teamgeest zijn zaken die bij ons hoog in het vaandel staan. Dat houdt in dat kennis gedeeld wordt en dat men waar nodig voor elkaar klaar staat. Ook tussen de verschillende disciplines. Accountants, fiscalisten en overige specialisten hebben ieder hun eigen regels, maar het belang van de cliënt staat steeds voorop. En ten derde samenwerking tussen De Beer en specialisten buiten onze organisatie. Waar van toepassing werken we nauw samen met notarissen, advocaten, banken en andere deskundigen. Voor grensoverschrijdende accountancy- en fiscale vraagstukken werken we vaak samen met VGD. Dit alles om voor u als cliënt tot een optimaal resultaat te komen.

Onze cliënten

De Beer heeft een zeer gevarieerd cliëntenbestand. In omvang variërend van eenmansbedrijven tot ondernemingen met enkele honderden medewerkers. Nagenoeg alle branches van het midden- en kleinbedrijf zijn vertegenwoordigd en we bedienen ook tal van instellingen uit de non-profitsector. We blijven niet hangen in vaste patronen, maar spelen in op de ontwikkelingen in de economie en samenleving. Een alerte accountants- en adviesorganisatie past zich voortdurend aan de gewijzigde omstandigheden aan en zorgt dat het de ontwikkelingen steeds een stapje voor is. Alleen met die instelling kunnen wij onze doelstelling waarmaken om toegevoegde waarde te leveren aan onze cliënten. Samen met u gaan wij er voor!

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.