Brocken verhuizingen

Beoordeling
0.0
Status Nu geslotenOpent om 8:30 AM tomorrow

Brocken Verhuizingen biedt een nieuwe service aan voor haar klanten, het verkopen van meubels en witgoed die overtollig zijn na de verhuizing en/of oplevering in opdracht van de klant.  Bekijk al onze producten

Brocken Verhuizingen is de specialist in Tilburg en omstreken voor het betaalbaar en zorgeloos verhuizen van senioren, alleenstaanden, studenten en minder-validen.

Verhuizen met meer service

Brocken Verhuizingen vervoert niet alleen uw eigendommen, maar zorgt er desgewenst ook voor dat in uw nieuwe woning lampen worden aangesloten, gordijnen worden opgehangen en schilderijen hun nieuwe plaats krijgen. Bekijk al onze diensten.

Alles kan geregeld worden

Op verzoek kunnen we in de nieuwe woning ook de televisie en internet aansluiten. Bovendien kunnen we er ook zorg voor dragen dat al uw abonnementen (televisie, energie etc.) mee overgaan naar het nieuwe adres, en indien gewenst leveren we ook uw oude woning bezemschoon op (conform eisen van de woningcorporatie).

Verhuisservice op maat

Het voordeel van een verhuizing op maat, is dat er vooraf een afspraak met u gemaakt wordt voor een vrijblijvende offerte. We bespreken dan samen welke diensten u van ons af wil nemen en daaruit zal blijken wat u kwijt bent aan de verhuizing. Dus dan weet u vooraf wat de verhuizing gaat kosten en geen cent meer

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.