Bouwbedrijf G. Kuijpers V.O.F.

Beoordeling
0.0

Gerard Kuijpers is de oprichter van het bedrijf. Puur uit liefde voor het timmeren en bouwen is hij op kleine schaal de onderneming in het jaar 1980 gestart. Inmiddels is het uitgegroeid tot een familiebedrijf waarin naast de vrouw van Gerard ook zoon Rob al vele jaren werkzaam is. En natuurlijk steunt het bedrijf op de tien eigen vakmannen waardoor elke opdracht groot of klein onafhankelijk kan worden gerealiseerd.

Wat betreft aanbouw, renovatie of nieuwbouw van woonhuizen kunt u ons inschakelen. Hoewel wij voornamelijk voor particulieren werkzaam zijn, voeren wij geregeld opdrachten uit in de utiliteitsbouw. Wij begeleiden uw opdracht van het begin tot het eind en wij stoppen pas wanneer de opdrachtgever tevreden is. Het volledige team van Kuijpers heeft liefde voor het vak en beheerst het bouwen over de volle breedte. Van ambachtelijk timmerwerk tot aan de meest moderne bouwtechnieken heeft men alle kennis en door het vergaande persoonlijke contact en begeleiden van de klanten wordt toegewijd gewerkt tot een perfecte oplevering van elk project.

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.