Becx Makelaars

Beoordeling
0.0
Status Nu geslotenOpent om 9:00 AM tomorrow

Becx Makelaardij is al meer dan 40 jaar vertrouwd met de woningmarkt in de regio Tilburg. Kenmerkend voor onze werkwijze zijn passie, accuratesse, en het afspraak is afspraak principe. Onze onderneming is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) waardoor betrouwbaarheid en integriteit gewaarborgd zijn. Door het NVM-netwerk profiteert u van zaken als de Funda-site, het uitwisselingssysteem met collega makelaars en indien nodig juridische ondersteuning. Becx Makelaardij is gevestigd in een karakteristiek kantoorpand aan het Piusplein in het centrum van Tilburg met een uitnodigende etalagepresentatie die veel bekeken wordt. Door onze compacte organisatie zijn wij in staat om de kosten laag te houden wat resulteert in een, voor u, gunstig courtagetarief.

Becx Makelaardij heeft maar één pet op!

Wat bedoelen we hiermee?
In onze marktstrategie hebben we uitdrukkelijk gekozen voor de verkoop van “bestaande woningen” en dus geen “nieuwbouwprojecten”, zodat u ervan gegarandeerd bent dat alle aandacht uitgaat naar úw woning. We vinden het niet gewenst om een belangenverstrengeling met nieuwbouw te hebben daar die het eerste verkocht dienen te worden om dit project doorgang te laten vinden. Het is bij Becx Makelaardij dus niet mogelijk dat iemand die naar úw woning informeert met een concurrerende nieuwbouwwoning geconfronteerd wordt. U bent ervan verzekerd dat úw woning alle aandacht krijgt die het verdient.

Aarzel dus niet om ons uit te nodigen voor een vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek. Ook op zaterdag kunt u bij ons terecht voor afspraken en bezichtigingen. Hopelijk mogen wij u binnenkort begroeten. Becx Makelaardij wijst u de juiste weg!

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.