Aannemer- en Timmerbedrijf Michielsen B.V.

Beoordeling
0.0
Status Nu geslotenOpent om 7:00 AM tomorrow

Ons team
Het bedrijf Michielsen B.V. is tegenwoordig in handen van Arriaan van Gestel. Hij zet het bedrijf, dat al meer dan 75 jaar bestaat, voort nadat het bedrijf 3 generaties is geleid door de familie Michielsen. Het bedrijf heeft een aantal zeer ervaren personeelsleden in dienst en wordt er continue gebruik gemaakt van de diensten van een vaste groep onderaannemers in diverse disciplines.

Onze kracht
In de loop der jaren zijn talrijke kleine maar ook grotere bouwprojecten door Michielsen B.V. uitgevoerd waaronder nieuwbouw, verbouwingen, aanbouwen, opbouwen en renovaties van (monumentale) overheids- en particuliere gebouwen. Ongeacht welke opdracht er wordt uitgevoerd, de kracht ligt bij het bedrijf in het vertalen van de wensen van de opdrachtgever en het zorgdragen voor een tevreden proces en oplevering. Een tevreden klant is het uiteindelijke doel van alle inspanningen.

Onze ervaring
Geen enkele klus is standaard werk en dat is voor Michielsen B.V. altijd een uitdaging. Voorbeelden hiervan zijn o.a. de uitbreiding van restaurant Kok Verhoeven aan het NS plein, welke in recordtijd werd gerealiseerd en de verbouwing van een voormalige smederij tot de zeer moderne kapsalon Arnolds aan de Doelenstraat te Hilvarenbeek.

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.