63 graden kookboeken

CategoriesBoekenwinkels, Winkelen
Beoordeling
0.0
Status Nu gesloten

63 graden is een eigentijdse kookboekenwinkel in de binnenstad van Tilburg, gevestigd in een pand met karakter; geklemd tussen een slager met historie en een eigentijdse mannenmodezaak.

We beschikken over een mooie stadsbinnentuin waar het in de zomer goed toeven is.Met onze kookboekencollectie hopen we je bij ieder bezoek te verrassen en culinair te inspireren. Maar ook voor boeken over eten en drinken, gezond leven en restaurantbezoek kun je bij ons terecht.Dat is onze passie en ons vak.

Van een degelijk Basiskookboek tot het verzameld werk van Ferran Adrià. Van achtergrondverhalen en wetenschap tot de leukste kinderkookboeken. Van hobby-kok tot professional.En we weten waar het over hebben. We kunnen een beetje koken en bakken. En onze collectie groeit elke week.; daar worden wij ook blij van.

Je vindt bij ons ook prachtige eet- en drink accessoires. Al het moois kenmerkt zich vooral door eenvoud, tijdloze vormgeving en functionaliteit … prachtig, voor de grote en de minder grote beurs.Wij hebben bij het samenstellen van de merken en de collectie ons hart gevolgd en nemen jullie graag mee in de beleving van onze winkel.

 

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim it now!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Schrijf een Review

  Click to rate

  Claim This Listing

  Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.