Adverteren

  1. Home
  2. Adverteren
Filter

Op deze pagina lees je meer over de verschillende samenwerkingsmogelijkheden waar 013web.nl voor open staat. Benieuwd naar de tarieven, voorbeelden van eerdere samenwerkingen of ben je op zoek naar andere informatie? Neem dan gerust contact met ons op via info@013web.nl of +31-132032472.

Samenwerkingen

013web.nl is hét platform waar Tilburgers op de hoogte kunnen blijven van het laatste nieuws en de laatste gebeurtenissen in en rondom Tilburg. Ook voor inspirerende artikelen, leuke weetjes en interviews met Tilburgers kan men op 013web.nl terecht. Dit geeft bedrijven de ideale kans om de Tilburgse bevolking op een unieke manier te bereiken.

Wij staan naast een vermelding in de grootste bedrijvengids van Tilburg ook open voor de volgende samenwerkingen:

01Advertorial

De meest gangbare vorm van adverteren. Advertorials kunnen aangeleverd worden of door onze redactie worden geschreven. Indien onze redactie het artikel schrijft zal in overleg met jou van tevoren afgesproken worden waar het artikel aan moet voldoen en welke links (max. 2) er verwerkt mogen worden. Advertorials zijn een uitstekende keuze voor de verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf in de Tilburg en omstreken.

02Inspirerend artikel

Een informatief of inspirerend artikel kan bij wijze van spreken over van alles gaan. Zo kan een inspirerend of informatief artikel vertellen over de bezienswaardigheden van Tilburg of over 5 tips voor je vriendenweekend in Tilburg. Bij deze manier van samenwerken willen we het wij van wc-eend adviseren wc-eend verhaal zoveel mogelijk beperken. Jouw bedrijfsnaam wordt dan ook niet benoemd, maar je krijgt wel 1 of 2 links in het artikel.

03Winactie

Een winactie is een leuke manier om onze Tilburgse volgers kennis te laten maken met jouw merk of product. De waarde van de winactie dient wel hoog genoeg te zijn om het interessant te houden voor onze volgers. De vorm van de winactie, de weg te geven prijzen en de opmaak zullen in overleg worden bepaald. Vervolgens zullen wij de winactie delen op zowel onze website als onze social media kanalen.

04Product review

Laat één van onze redacteuren of volgers kennis maken met jouw product of dienst. Vervolgens zal de ervaring worden gedeeld via onze website en onze social media kanalen met al onze volgers. Een unieke manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij Tilburgers!

Werk aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf!

Enthousiast geworden om te werken aan de naamsbekendheid en online vindbaarheid van jouw bedrijf in Tilburg en omstreken? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op!