De 8 leukste restaurants aan de Piushaven in Tilburg

Brabanders houden van lekker eten en dat geldt natuurlijk ook voor ons Tilburgers. Daarom vind je in onze stad een verscheidenheid aan goede restaurants waar je lekker kunt eten. Aan de Piushaven in Tilburg zijn meerdere restaurants dicht bij elkaar te vinden. Dit maakt het gemakkelijk om als je daar bent een keuze te maken uit de verschillende restaurants. We stellen de 8 leukste restaurants van de Piushaven aan je voor.

1. Harboury Stadskombuis

Restaurant Harboury Stadskombuis is een gezellig restaurant aan de Piushaven, waar je de hele dag door binnen kunt lopen voor de lunch, een gezellige borrel of het diner. Kies voor een traditioneel menu met drie gangen of ga voor gezellige kleine hapjes die allemaal op tafel komen zodat je kunt proeven wat je wilt.

Harboury Stadskombuis Tilburg Piushaven
Bron: www.harboury.nl

2. Don Curado

De echte Spaanse keuken vind je bij restaurant Don Curado. Vrijwel alle ingrediënten voor de gerechten komen rechtstreeks uit Spanje. De menukaart van Doncurado wisselt iedere twee maanden, steeds staat een andere streek in Spanje centraal bij het samenstellen van de menu’s.

doncurado tilburg piushaven
Bron: www.doncurado.nl

3. Eethuis Twintig

Eethuis Twintig wil zijn gasten het echte thuisgevoel geven. Of je nu met een groot gezelschap komt of alleen, je bent altijd welkom. Op zondagochtend wordt er tussen 9.00 en 11.00 uur ontbijt geserveerd. Ook kun je er terecht voor een gezellige high tea. Kies voor de lunch of het diner uit heerlijke broodjes en lekkere menu’s.

eethuistwintig tilburg piushaven
Bron: www.eethuistwintig.nl

4. Bij Vermeer

Bij Vermeer is een restaurant waar je terecht kunt voor zowel de lunch als het diner. Maar ook als je een gezellig feest wilt organiseren is Bij Vermeer jouw locatie. Voor gezelschappen van 25 personen of meer ben je van harte welkom. Er zijn standaard arrangementen maar je kunt ook een feest op maat boeken. Bourgondische gastvrijheid staat hoog in het vaandel.

bij vermeer tilburg piushaven
Bron: www.bijvermeer.nl

5. Villa Pastorie

Bij Villa Pastorie kun je niet alleen lunchen en dineren, je kunt er ook blijven slapen, want het is ook een bed &breakfast. Op donderdag is het “aanschuifdag”. Je kunt dan ’s avonds om 18.30 uur aanschuiven voor een verrassingsmenu aan de grote tafel, samen met andere gasten. Tijd voor een goed gesprek met onbekenden, wie weet waar het toe gaat leiden.

Bron: villapastorie.nl

6. Heaven’s Kitchen

Heaven’s Kitchen is een hippe tent waar je terecht kunt voor het echte barbecueën. Hier niet het standaard biefstukje of worstje dat je thuis ook klaarmaakt, maar heerlijke gerechten die worden gerookt, gestoofd en gebraden met heerlijke kruiden. De barkeepers van Heaven’s Kitchen maken ondertussen de heerlijkste drankjes en cocktails voor je klaar om er een super gezellige avond van te maken. Tijdens de zomermaanden hoef je niet te reserveren, je kunt gewoon binnenlopen voor een gezellige avond met vrienden of familie.

7. Shinzo

Geniet van de echte Japanse keuken met heerlijke vis- en sushigerechten. Je betaalt een vaste prijs per persoon voor het menu. Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar geldt een speciaal tarief. Het restaurant hanteert het principe van “all you can eat”. Je kunt per ronde maximaal 5 gerechten bestellen, maar voor ieder niet geconsumeerd item wordt 1 of 2 euro in rekening gebracht. Wees dus niet te gulzig en bedenk goed wat je wilt eten voordat je een bestelling doet. Voor het vaste bedrag mag je 2 ½ uur onbeperkt eten.

8. De Visserij

Zoals de naam al doet vermoeden is De Visserij hét visrestaurant van de Piushaven in Tilburg. Van Fish & Chips tot Fruits de Mer, je kunt je hier laten verrassen met al het lekkers dat de zee te bieden heeft. De hoofdgerechten wisselen en zijn afhankelijk van de vangst en het seizoen. Laat je verrassen door de zeer uitgebreide kaart met de heerlijkste visgerechten.

Bron: devisserij.nl